ΡΑΠ - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη - Ορφανός δρόμος η Ποσειδώνος - παραλιακή του Ρίου;

Είναι γνωστό άραγε στη δημοτική αρχή μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων που είδαν το φως της δημοσιότητας  ότι ο δρόμος  Ποσειδώνος έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά και εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα; Αλήθεια οι προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλά και η σημερινή που ασφαλτόστρωσε ένα κομμάτι του, πως παρέμβαιναν και κατασκεύαζαν ή επισκεύαζαν αυτό το δήθεν ορφανό δρόμο;

Η περί άλλων τυρβάζει στους ρυθμούς της καρναβαλικής κριτικής απαγόρευσης και δεν ασχολείται με τα απλά και τα καθημερινά προβλήματα της πόλης και των δημοτών.

Γιατί προκαλεί ανησυχία και πολλαπλά ερωτηματικά η διάχυση της ευθύνης αρμοδιότητας για τον εν λογω δρόμο μέσω των υπευθύνων της δημοτικής πλειοψηφίας ότι δεν πρόκειται για δημοτικό δρόμο!!γι αυτό δεν παρεμβαίνει και αναζητά μαζί δήθεν με τους κατοίκους τους αρμόδιους (κτηματική, αποκεντρωμένη, τροχαία) για το προσωρινό κλείσιμο και την επισκευή του.

Η λογική ότι φταίνε όλοι οι άλλοι, φταίει ακόμα και ο Χατζηπετρής.. εκτός από τη δημοτική αρχή δεν αντέχει στη κοινή λογική.Θυμίζουμε ότι σε αυτή τη περιοχή υπερδιπλασιάστηκαν τα δημοτικά τέλη και δεν υπάρχει δικαιολογία για την εγκατάλειψη που βιώνουν.

Καλούμε τη δημοτική αρχή Πελετίδη να σταματήσει το κρυφτούλι της δήθεν αναζήτησης άλλων υπευθύνων και να προχωρήσει στην ουσιαστική επισκευή και όχι σε μπαλώματα του δημοτικού δρόμου της Ποσειδώνος αλλά και όλης της παραλιακής μέχρι τον Άγιο Βασίλη άμεσα ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια.

Πάτρα 25/2/18

ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ