ΡΑΠ - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη - Σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης η ΡΑΠ-ΠΑΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτας της έκοψε χθες το απόγευμα η δημοτική παράταξη ΡΑΠ- Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη στην κατάμεστη από δεκάδες μέλη της παράταξης αίθουσα  του ΤΕΕ δυτ. Ελλάδας.

Στους χαιρετισμούς τους όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων τόνισαν την αδήριτη ανάγκη ευρείας συναίνεσης, συνεννόησης  και συνεργασίας στα μεγάλα θέματα που αφορούν τον δήμο μας, όπως η έλευση τους τραίνου, η ολοκλήρωση και η διαχείριση από διαδημοτικό φορέα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, η παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου κ.α., απέναντι σε μια δογματική δημοτική αρχή, που πάνω από τις ανάγκες των πολιτών  και την αύξηση της παραγωγικότητας, βάζει το κομματικό συμφέρον του πολιτικού της φορέα.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους  και απεύθυναν  χαιρετισμό από την παράταξη ΝΕΑ ΠΟΛΗ ο κ. Γιώργος Καυκάς και η κα.  Μαριάννα Σταματιάδου, από την παράταξη ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ οι κ.κ. Κότσαλης Αντώνης και Σαρδελιάνος Δημήτρης και από τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ο κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ενώ επίσης μας τίμησε και η κα. Βίβιαν Σαμούρη, από την παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Το δώρο για το τυχερό που βρήκε το φλουρί ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής που φιλοτέχνησε η κα Μαρία Σεβαστοπούλου και την ευχαριστούμε θερμά.

 

Φωτογραφίες: Γ. Μόσχος