ΡΑΠ - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη - Να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την διευθέτηση και το καθαρισμό της κοίτης των χειμάρρων και των ρεμάτων

 Κοινό  δελτίο τύπου των δημοτικών παρατάξεων

ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Χρειάστηκε η βιβλική καταστροφή του Δήμου Μάνδρας για να φέρει ως έκτακτο  θέμα στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή Πελετίδητην Ενοικίαση εξοπλισμού χωματουργικών εργασιών με χειριστήγια να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την διευθέτηση και το καθαρισμό της κοίτης των χειμάρρων και των ρεμάτων που διέρχονται από τα όρια του Δήμου.Αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και μήνες και όχι τέλοςΝοέμβρη!! Ακόμη και η χρηματοδότηση από το αρμόδιο υπουργείο για το καθαρισμό και τη διευθέτηση του Χάραδρου δεν έχει προχωρήσει έγκαιρα.

Σας θυμίζουμε ότι μήνες τώρα με ερωτήσεις μας το έχουμε επισημάνει αλλά εσείς περί άλλων τυρβάζετε!!

Και αντί να κάνει την αυτοκριτική του ο δήμαρχος για αμέλεια και αδιαφορία που μπορεί να μας μετατρέψεικάποια στιγμή σε Μάνδρα επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα απέραντου θράσους  για τις ευθύνες όλων των άλλων εκτός της δημοτικής αρχής!!

Κρύφτηκε  ο δήμαρχος πίσω από τη γενικότερη εγκληματική πολιτική των μπαζωμάτων, των αυθαιρέτων, της έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων  των τελευταίων 40χρόνων θεωρώντας   ότι η απώλεια ανθρωπίνων ζωών και οι καταστροφές περιουσιών είναι νομοτέλεια του καπιταλισμού!!

Εμείς λέμε καθαρά ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Η ΠΑΤΡΑ μέχρι να έρθει ο σοσιαλισμός του ΚΚΕ!!ότι τα ρέματα, οι χείμαρροι από τη Ροδινήμέχρι τα Βραχνέικα μπορούν και πρέπει να καθαρίζονται έγκαιρα και τακτικά από το δήμο, όπως και  τα φρεάτιατων όμβριωνυδάτων από τη ΔΕΥΑΠ που έχει και αποθεματικά.

Και βέβαια η κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της ευθύνεςόσοναφορά την έγκαιρηχρηματοδότηση της Τ.Α.κάθεχρόνο για αντιπλημμυρικήπροστασία.

Καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες  που του αναλογούν.

 

Πάτρα 21/11/17ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη

 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ